Rádió Q Szintézis - szponzorációs ajánlat

 

A Rádió Q Szintézis című adásaiban van lehetőség reklám megjelenésre, promóciós beszélgetésekre, természetesen a műsor profiljának megfelelő témakörben. Így spirituális, önismereti, szellemi-kulturális programajánlóra, és bármilyen, az ön- és sorsismerethez, szellemiséghez valamilyen módon kapcsolódó szellemi, esetleg fizikai termék bemutatására, valamint minden ilyen jellegű rendezvény, konferencia, kezdeményezés, stb. bemutatására.
 
Mindennek formája: a Szintézis adásai hírektől-hírekig hallható, zenei elválasztó blokkokkal. (A zenék mindig az adáshoz kapcsolódóak, és általában a stúdióvendégek, támogatás esetén a reklámozók által kívánt dalokat, instrumentális zenéket szoktuk bejátszani a beszélgetések közben). Teljes adásideje általában 1 óra, gyakorlatilag és többnyire 58-59 perc. Tiszta beszélgetési idő általában 35-45 perc, és ezt követheti az adás végén egy 5 perc terjedelmű, ún. reklám, promóciós blokk. Ekképpen ha valaki szeretne publicitást adni, propagálni, kifejezetten erre fogékony hallgató réteg számára, bármilyen fentebb vázolt programját,  "mozgalmát", termékét, az lehetőséget kaphat arra, hogy az általa hozott témáról beszéljünk az adás egész ideje alatt, tehát úgy 35-45, esetleg 50 percben, és az utolsó 5 perc pedig direkt fizetett reklám.
 
Maga az adó, s ekképpen a műsor sem frekventált hallgatottságú, ám a Szintézis című adás réteghallgatóknak szól, méghozzá célzottan az önismereti, spirituális téren érdeklődőket érjük el, ezt mutatja az eddigi tapasztalat, visszajelzések. Természetesen annak eredményeként is, hogy az Fm 99,5 frekvencián kívül (ismétléssel) adásaink on-line is hallgathatóak, és ezt a műsort Facebook-on, Kiss József Zsolt honlapján, hírlevében, és egyéb, ilyen orientáltságú emberekhez eljutó fórumokon,  elég széles körben, mindig propagáljuk.
 
Anyagi keret: a fentebb leírt formában 40.000.- Ft + Áfá-ért ismétléssel együtt, tehát havi két teljes adást kaphat a szponzor, avagy a reklámozó úgy, hogy az adás tartalmát eleve az általa hozott téma tölti ki, s a végén, ahogy már kifejtettem, direkt reklámlehetőség kínálkozik. Természetesen az, hogy az adott ügyben ténylegesen kik a vendégek és a szóban forgó téma bekerül-e ill. az milyen formában, mindez az adás szerkesztő-műsorvezetőjének és a reklámozó közös megállapodásának tárgya. Az adás apolitikus, tehát nem kerülhet bele semmiféle direkt ideológiai vagy politikai téma, hiszen ez egy olyan háttérműsor, ami a világunk "örökzöld", aktuális és szezonális jelenségeinek szellemi, lelki, önismereti hátterét tárja fel. Egyébiránt aki érdeklődik, javaslom, hogy itt a honlapomon olvassa el a műsor profilját, valamint a radioq.hu oldalon, ahol magáról az adóról és annak műsorstruktúrájáról is lehet tájékozódni. A műsorba nem kerülhet bele ezen kívül semmilyen bulvár, "megélhetési" ezotériát vagy populáris new age-t, ill. bármiféle álszellemiséget érintő vagy magában foglaló téma. (Itt nyilvánvalóan felmerülhet az a kérdés, hogy ezt ki és hogyan ítélheti meg? - Nos, a szerkesztő-műsorvezető ez ügyben a szakmai előéleténél fogva mondhatni felkészült, mindezen kívül pedig apellálunk egy viszonylag átlag, érett, felnőtt személyiség józan moralitására, szellemi-lelki ítélőképességére, s eddigi tapasztalatunk szerint is a műsorunkban bármikor megjelenő együttműködő partnerek akár mint szponzorok, akár pedig mint stúdióvendégek, ilyen emberek közül kerültek ki). Egyébiránt még hozzátenném, hogy adásunkban szívesen várjuk támogatóként kifejezetten öko-, bio fenntarthatósági ügyeket, szerveződéseket és termékeket képviselő cégek, akár civil szervezetek támogatását is (ez utóbbiak esetében persze akkor, ha erre van anyagi forrásuk, és nekik is megéri), továbbá olyan jellegű, akár gazdasági közösségeket, netán pénzügyi intézményeket, akiknek pénzpolitikája már alapvetően inkább jövőbemutató, humán elveknek felel meg.
 
Amennyiben bárki érdeklődését ez a lehetőség felkelti, kérjük vegye fel a kapcsolatot először a szerkesztő-műsorvezetővel, Kiss József Zsolttal. Telefonszám 20/9494-007. E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .