Előadás

 

Az előadásról készült felvétel itt vásárolható meg: https://kissjzsolt.sensei.hu/tanfolyam/a-kigyo-levedli-boret-eloadas/

A vásárlás és filmnézés menetének leírása pedig itt található: https://bit.ly/2IJn5E5

Technikai support: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. (telefonon kérem, ne hívjanak műszaki kérdésekben nem tudok segíteni).

A PROGRAM RÉSZLETES LEÍRÁSA ÉS VIDEO AJÁNLÓ


Mit jelenthet mindez, milyen esélyeket, megoldásokat, feladatokat kíván meg egyéni és közösségi életünkben, az emberiség létében kívül és belül? Miként találhatjuk meg boldogságunkat, egyensúlyunkat úgy, hogy szinkronban vagyunk az idők szavával? Hogyan sajátíthatjuk el az aktuális megtanulandóinkat egyéni utunkon és szociális kapcsolatainkban akár a leghétköznapibb, praktikusabb síkokon, s mindezt milyen feltételekkel?

A kb. 2 órás, közérthető előadás ezekre igyekszik összefoglaló jelleggel rátekinteni és inspirációkat adni, valamint közös elmélkedésre hív mindennek szellemi, pszichológiai hátterével kapcsolatban. A program szól spirituális úton haladóknak vagy asztrológiával foglalkozóknak, ugyanakkor a teljesen kezdők, laikusok számára is érthető.

Az előadás nem arról szól, hogy mi lesz - hisz ezt minden pillanatban ez egyéni és kollektív tudat és tudattalan hozza létre, amikben van valamennyi szabad akaratunk - hanem arról, hogy mit tapasztalhatunk, mit lehet, és szükséges megtanuljunk és mit érdemes tennünk vagy épp nem megtennünk az egyetemes emberi erények kibontakoztatása érdekében, hogy beteljesítsük az emberlét misztériumát, tudjunk ébredni, boldogulni, avagy a boldogság, az üdv állapota felé haladni.

Aktuálisabban szólva, hogyan tudunk emberhez méltó életet élni, egy szellemi, morális és fizikai értelemben egyaránt túlélhető és élhető jövőt megteremteni, mint személy és mint közösség?

A program utolsó harmadában, egy rövid szünet után a Satyananda kirtan csoport fellépésére kerül sor, szent énekek, imák, mantrák invokációjával, hangszeres előadásával. Ezek vallástól függetlenek, egyetemesek, akár be is lehet kapcsolódni az éneklésbe!